Luni, 22 iulie, incepând cu ora 21.30, pe stadionul de fotbal din municipiul Vaslui se va desfasura partida de fotbal dintre echipele FC Vaslui – FC Rapid Bucuresti.

Pentru buna desfasurare a acestui meci, 50 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau , în cooperare alte forte ale Ministerului Afacerilor Interne din Vaslui, vor asigura masurile specifice de securitate si protectie a celor care participa la aceasta partida.

„Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura, prin masuri specifice, prevenirea si combaterea unor acte si fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul si dupa terminarea acestei partide, în zona imediata si apropiata a locului de desfasurare, restabilirea ordinii publice, în situatia în care va fi tulburata”, spune mr. Marius Taranu, ofiter de relatii publice al GJM Bacau.

Premergator si pe timpul desfasurarii meciului de fotbal, jandarmii bacauani vor desfasura activitati de prevenire a violentei, activitati ce fac parte din proiectul derulat, in acest an, la nivelul GJM Bacau „Civilzatie pe stadioane!”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ