Colonelul (retr.) Gheorghe Craciun, jandarm veteran de razboi, a avut parte de o surpriza la aniversarea celor 90 de ani. A fost vizitat de colegii mai tineri de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Bacau si de presedintele Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi din M.A.I. – Filiala Bacau, col. (r) Nastasa Ghirau, care au tinut sa-i ureze personal „La multi ani”, sanatate si sa-i strânga mâna, in semn de respect pentru tot ce a facut pentru patrie si arma pe care a slujit-o.

Col. Craciun are dreptul de a purta uniforma Jandarmeriei Române si o imbraca cu mândrie la evenimentele militare la care este invitat sau cu orice alta ocazie importanta. Contrar vârstei înaintate, veteranul continua sa aibă forta si taria caracteristice unui militar.

„Noi, urmasii longevivului jandarm Gheorghe Craciun, i-am aratat de fiecare data respectul, recunostinta si pretuirea noastra pentru tot ceea ce înseamna în viata noastra de jandarm, exprimându-ne de fiecare data bucuria si onoarea profunda fata de istoria vie pe care o reprezinta”, a declarat lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la IJJ Bacau.

PUBLICITATE

Militarii i-au oferit o placheta omagiala, diplome, un tort si un buchet de flori, iar gestul lor l-a impresionat pe jandarmul veteran ajuns la vârsta de 90 de ani, vizibil emotionat si multumit ca nu a fost uitat nici in acest an.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ