Jandarm băcăuan mort în timpul unei misiuni la Focşani

8

Zi tristă pentru militarii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă (GJM) Bacău. Un coleg al acestora a murit în timpul unei misiuni pe care o desfăşura în Focşani. I s-a făcut rău în Piaţa Unirii din oraş şi deşi a fost solicitat imediat un echipaj medical, care a încercat să-l resusciteze circa 40 de minute, subofiţerul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

„În timp ce se afla în misiune, pe raza municipiului Focşani, a acuzat o stare de rău şi în acel moment colegul care-l însoţea a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă pentru acordarea îngrijirilor medicale.

A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani unde, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a constatat decesul jandarmului.

Pe această cale dorim să transmitem sincere condoleanţe familiei şi faptul că întreg personalul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău va fi alături de aceasta pentru a depăşi momentele grele”, a declarat lt. Ionuţ Catană, ofiţer de relaţii publice la GJM Bacău.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar, urmând ca după efectuarea necropsiei să se stabilească şi cauza decesului. Subofiţerul avea 44 de ani şi lucra la Gruparea de Jandarmi Bacău de mai bine de 20 de ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Cred că acolo la cer, va avea un comandant mai bun decat aici pe pamant…..Dumnezeu sa-i aiba in pază pe toti cei care au pierit de la Grupare iar cei vinovati sa-i aibă pe conștiinta si sa nu mai bocească fals la fiecare inmormantare a colegilor nostri…………

  2. in fiecare an pleaca dintre noi cel putin cite un coleg jandarm pleaca in ceruri acolo unde nimeni nu o sa mai puna presiune pentru a face tot mai mult pentru a aduce rezultate pentru a fi permanent intr un stress continuu acolo va avea pace si odihna vesnica dumnezeu s al aiba in grija.S ai fie tarina usoara .Poate cineva analizeaza de ce este asa stresanta munca la Gruparea de jandarmi Bacau si de ce se moare la o virsta asa de prematur poate cineva gaseste raspunsuri si mai ia si masuri.

LĂSAȚI UN MESAJ