Un barbat de 82 de ani, din comuna Saucesti, a venit la cumparaturi in Piata Centrala, din Bacau, iar la un moment dat a fost impins de un individ care i-a sustras portofelul cu bani.

Oamenii care au fost de fata la intreaga scena i-au sesizat imediat pe politistii locali aflati in zona.

Când si-a dat seama ca ar putea fi prins, tâlharul s-a urcat intr-un autobuz, insa n-a reusit sa fuga, pentru ca agentii au mers dupa el, au urcat si ei in autobuz si i-au cerut soferului sa inchida usile, reusind astfel sa-l imobilizeze pe suspect.

PUBLICITATE

„A fost necesara incatusarea numitului Jan Paul Belmondo H. de 24 ani, fara ocupatie, din Bacau, cunoscut cu antecedente penale, datorita faptului ca a devenit agresiv in limbaj si gesturi, fiind dispusa masura de conducere a acestuia la sediul institutiei, din Piata Centrala”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

In urma perchezitiei corporale, asupra acestuia s-a gasit portofelul cu 50 de lei, furat de la batrânul de 82 de ani, iar dupa ce au intocmit actele procedurale pentru tâlharie a fost predat politistilor de la Sectia 2, pentru continuarea cercetarilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. Un om fara ocupatie, poate fara un loc unde sa doarma, nemancat de 3 zile, deshidratat, batut de soare in cap……extraordinar stimati jurnalisti, asta e numele lui adevarat?,…..la ce ne asteptam sa faca? Asta reprezinta doar efectul, tratati adevarata CAUZA.

  • CAUZA , stimate domn, este toleranta dusa mult prea departe, toleranta pentru o minoritate care pur si simplu uraste sa munceasca si sa se integreze. Nu as vrea sa devin prea dur in afirmatii, desi imi vin in minte toate injuraturile posibile la adresa acestei minoritati si ma multumesc doar sa sper ca exista un D-zeu care va face dreptate macar in Viata de Apoi.
   Nu e vina nimanui ca viermele ala nu are ce manca sau unde sa doarma. Nu are niciun drept sa imi atace mie parintii, bunicii, copiii.
   O zi buna stimate domn!

  • eu-le,da fuguta la piata,dar sa nu-ti uiti portofelul acasa!!! Un Belmondo se va gasi si pentru tine!!!
   Si madam Pruna vrea bani de la Sanatate si Invatamant pentru a crea conditii optime in penitenciare pentru infractori si,ca ministru al Justitiei nu se gandeste la prevenirea cauzelor,pe tine ce te-a apucat???Tot soarele-i de vina!!??

LĂSAȚI UN MESAJ