16 iulie 2024
ActualitateIzvoarele minerale din Slanic Moldova, inchise de „un sabotor”

Izvoarele minerale din Slanic Moldova, inchise de „un sabotor”

Primaria a cerut Politiei sa investigheze de ce nu mai curge apa minerala la izvoarele din statiune.

Turistii care vin in statiunea Slanic Moldova sunt extrem de nemultumiti din cauza ca izvoarele minerale au fost inchise.„E vorba de o societate care a câstigat terenul si care a inchis robinetul, pur si simplu. Nu accesul la izvoare e oprit, ci izvoarele sunt inchise”, arata Mircea Sova, reprezentantul firmei Montain Resort, care administeaza hotelul Teleconstructia.

El sustine ca firma care detine terenul nu are dreptul sa faca asa ceva deoarece nu are licenta si autorizatie de exploatare. „Turistii ne iau la rost si ne fac publicitate negativa, spune Sova. Au dreptate sa se supere deoarece vin aici pentru tratament, dar descopera ca izvoarele sunt inchise. Apele minerale sunt singurul punct de atractie, Slanic Moldova fiind statiune balneo-climaterica, nu de agrement, ca Poiana Brasov.”

Andrei Serban, primarul orasului Slanic Moldova, confirma situatia, nu si identitatea vinovatului:

„Nu e vorba despre firma «Flora». Am vorbit cu persoana care se ocupa de insolventa societatii si am aflat ca nu are nicio legatura cu inchiderea izvoarelor. Astazi (luni, n.r.) am facut o adresa catre Politie, am inregistrat-o si asteptam un raspuns. Sub nicio forma nu e vinovat lichidatorul firmei «Flora», ci altcineva, care saboteaza activitatea statiunii. Vom afla cine!”

In iarna, statiunea s-a confruntat cu o alta problema care a pus in alerta turistii: Ocolul Silvic Bisericesc a interzis accesul pe traseul „300 de scari”.

Situatia a fost rezolvata dupa câteva zile, in urma mediatizarii problemei de catre presa.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri