24 iulie 2024
ActualitateISU Bacău a organizat concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru...

ISU Bacău a organizat concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență

Ieri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a găzduit etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Evenimentul a reunit pompieri din diverse servicii voluntare și private, care și-au demonstrat abilitățile și pregătirea în cadrul a trei probe practice.

Competiția a inclus următoarele probe: pista cu obstacole pe 100 de metri, ștafeta 4×100 de metri și dispozitivul de intervenție. Aceste probe au testat atât viteza și agilitatea, cât și capacitatea de coordonare și intervenție eficientă a echipelor participante.Clasamentul general a fost următorul:

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență:

Locul I: S.V.S.U. Târgu Ocna
Locul II: S.V.S.U. Buhuși

Serviciile Private pentru Situații de Urgență:

Locul I: S.P.S.U. Dedeman
Locul II: S.P.S.U. al Spitalului de Urgență Moinești
Locul III: S.P.S.U. SGS România
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău a transmis felicitări tuturor participanților, subliniind importanța profesionalismului și determinării în desfășurarea acestor activități.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din România se desfășoară anual, pe etape, sub organizarea inspectoratelor județene. Acestea sunt reglementate de Ordinul Nr. 236 din 2 octombrie 2012, care aprobă Regulamentul privind organizarea și desfășurarea acestor competiții, menite să asigure un nivel înalt de pregătire și intervenție în situații de urgență.

Prin astfel de evenimente, ISU Bacău își propune să motiveze și să îmbunătățească continuu capacitatea de răspuns a serviciilor voluntare și private, contribuind astfel la siguranța și protecția comunității.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri