În fiecare an, premergător Sfintelor Sărbători de Paști, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău iniţiază un proiect prin care sprijină copiii cu deficiențe din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel” Bacău.

Marți, 26 aprilie 2016, 30 de copii din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel” s-au bucurat de cadourile oferite de comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău, cu ocazia sărbătorilor pascale.
Cadourile oferite copiilor au constat în produse tradiţionale specifice sărbătorilor de Paşti. Valoarea cadourilor oferite a fost de aproximativ 900 lei, sumă adunată prin contribuţia umanitară a cadrelor unităţii.

Copiii au împărțit și ei ”cadouri” cadrelor ISUJ Bacău, oferindu-le felicitări și ouă de jucărie pictate chiar de ei.

PUBLICITATE

Încă din anul 2003, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău sprijină copiii cu dizabilităţi din Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Neuromotor Bacău – Centrul „Daniel”.

Această asociaţie este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, apolitica, cu caracter umanitar, care a luat ființă în anul 1990. Organizaţia desfăşoară activităţi complexe, care au în atenţie copii şi tineri cu deficienţe neuromotorii şi ajută copiii suferinzi, în colaborare cu unităţile medico-educative sociale din Bacău.

Scopul centrului este creşterea calităţii vieţii copilului şi tânărului cu deficienţe neuromotorii prin kinetoterapie, psihodiagnoză, consiliere psihologică, logopedie, terapie ocupaţională, asistenţă socială, consiliere familială şi iniţiere în utilizarea calculatorului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ