Cristi Minculescu e din nou impreuna cu colegii din trupa IRIS si asta ramâne batut in cuie, dupa cum au asigurat, ieri, membrii formatiei, in cadrul unei conferinte de presa organizate la reprezentanta Skoda Bacau.

De ce la Skoda? Deoarece Skoda Superb este masina oficiala a trupei IRIS in acest turneu, o masina care, a spus Cristi Minculescu, daca a rezistat pe strazile din Bacau, poate sa mearga pe oriunde.

Liderul trupei a spus ca, având in vedere vârsta formatiei si vremurile, nu mai poate fi vorba de pregatirea unui disc; ci, atunci când este cazul se lanseaza câte un sigle.

PUBLICITATE

Cum nimeni aproape nu mai cumpara discuri, toata lumea preferând sa “traga” muzica de pe Internet, IRIS se va axa pe concerte, atât in cluburi, ca si pâna acum, dar si in spatii mai mari: teatre sau case de cultura.

In ceea ce priveste colaborarile, trupa a sustinut deja un concert, impreuna cu orchestrele filarmonice reunite din Arad si Timisoara, iar pentru Craciun trupa pregateste o surpriza.

[wonderplugin_gallery id=”354″]

Aseara, IRIS a concertat la Casa de Cultura a Sindicatelor din Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ