Eleva Ioana Barcan (foto), eleva in clasa a VIII-a, la Scoala Gimnaziala nr.10 Bacau, pregatita de prof. Irina Leonte, a luat premiul I la Olimpiada Nationala de Religie Ortodoxa.

Alaturi de ea, Bacaul a mai obtinut o mentiune, prin eleva Andreea Heres (prof. Elena Heres) si un premiu special, prin Gabriela Iftimesc, de la Colegiul National „Gh.Vranceanu”, profesor coordonator Vasile Constantin.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Cei de la ASUR si din Parlament, care au aruncat in derizoriu materia Religie, ar trebui sa discute cu elevii care participa la olimpiadele de religie si sa-i intrebe ce anume ii determina sa invete in plus atata materie pentru niste concursuri deloc usoare.
    Sa vada lumina credintei si a iubirii de pe fata acestor copii, inteligenta din privire si cumintenia intregii lor fiinte si atunci vor intelege ca niciodata nu vor scoate pe Dumnezeu din viata si din sufletul lor!!
    Felicitari, Ioana, Andreea si Gabriela! Lumina credintei sa va calauzeasca mereu drumul in viata!
    Felicitari acestor dascali minunati care ii indruma si care tin aprinsa flacara cunoasterii si a iubirii de Dumnezeu si de oameni!

LĂSAȚI UN MESAJ