Precipitaţiile abundente din ultimele ore au cauzat avarii majore în sistemele de distribuţie a gazelor naturale şi energiei electrice din judeţul Bacău.

Conducta ce alimentează cu gaze naturale localităţile Solonţ şi Zemeş a fost ruptă de o viitură, fapt ce a determinat întreruperea distribuţiei de gaze naturale în cele două localităţi. Reluarea alimentării se va realiza în funcţie de condiţiile din teren, după finalizarea lucrărilor de repaţii de către deţinătorul conductei avariate.

Ploile abundente şi viiturile au cauzat întreruperea alimentării cu energie în 16 localităţi, precum şi inudarea unei staţii de transformare.

PUBLICITATE

Echipele E.ON Distribuţie România acţionează pentru asigurarea funcţionării în condiţii de siguranţă a reţelelor de distribuţie, inclusiv prin sistarea serviciilor, dacă va fi cazul, în zone afectate de inundaţii şi/sau alunecări de teren.

De îndată ce situaţia o va permite, odată cu eliberarea căilor de acces, respectiv retragerea apelor, vom începe lucrările de remediere pentru alimentarea zonelor afectate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ