Marti dimineata, in zona centrala a Bacaului, o pasare se plimba chiar pe mijlocul strazii. Era ceva nefiresc in modul in care pasarea pasea hotarâta pe asfalt, fara sa se fereasca de masinile care treceau.

Am scos camera si am inceput sa fotografiez. Speram ca vreun sofer sa se sesizeze, insa doua masini, una dupa alta, au trecut peste biata pasare. Nu au zdrobit-o, dar au dat-o peste cap. Ma pregateam sa ma duc sa iau pasarea pe care o credeam muribunda de pe strada, când un barbat s-a napustit de pe celalalt trotuar, a oprit masinile si a cules inaripata de pe jos.

A luat-o in mâini si a lasat-o in iarba, lânga soclul statuii lui Bacovia. Dupa câteva minute, pasarea s-a ridicat in picioare si privea nedumerita trecatorii.

PUBLICITATE

2

3

4

5

6


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ