19 aprilie 2024
ActualitateÎnscrieri pentru Olimpiada ASF

Înscrieri pentru Olimpiada ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară, în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare Reasigurare din România, organizează cea de a treia ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada ASF, dedicat tuturor elevilor aflați în acest an școlar în clasele VII-IX sau X-XII în unitățile școlare din România, indiferent de tipul acestora.

Înscrierile pentru concurs pot fi efectuate în perioada 26 februarie 2024 – 11 martie 2024.

Concursul se va desfășura online în data de 23 martie 2024, în cadrul săptămânii dedicate evenimentului internațional Global Money Week 2024.„Olimpiada ASF – spun organizatorii – își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor. Este important ca ei să cunoască în mod corect principiile și mecanismele pieței financiare non-bancare, precum și produsele și serviciile aferente acesteia.

Dotată cu premii atractive, Olimpiada ASF va fi și ocazia de a promova școlile și liceele care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor.” 

Regulamentul concursului, informații despre înscriere și alte informații utile se găsesc pe site-ul https://edutime.ro/olimpiada-asf/.

Formular de înscriere pentru elevi de 16 ani împliniți: https://forms.gle/ro6cr3zcRPMF6R6A9

Formular de înscriere pentru elevi sub 16 ani: https://forms.gle/TKsFP6UVJpMfQF2p7

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri