La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din comuna Nicolae Bălcescu, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Nicolae Bălcescu, pe DN2, au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani, din București.
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că cel în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule, până la data de 18 noiembrie a.c.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.


La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău aflați în serviciul de patrulare pe strada 9 Mai din Bacău, au observat un autoturism înmatriculat in Bulgaria, ce se deplasa pe contrasens spre zona Tic-Tac.
Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor și și-a continuat deplasarea, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea vehiculului, care a fost blocat, cu sprijinul altui echipaj din teren, pe strada Bucegi din municpiul Bacău.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din Bacău, care emana halenă alcoolică.
Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare a mostrelor bilologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ