Curtea de Apel Bacău a condamnat, zilele trecute, trei persoane la inchisoare cu suspendare, intr-un caz referitor la furtul a opt tone de sare de la Salina Tg. Ocna.

Doi paznici de la Salina au primit cate doi ani si cinci luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, pe durata termenului de încercare de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și complicitate la furt calificat, in vreme ce autorul furtului a primit o pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, pe durata termenului de încercare de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și furt calificat.

Hotărârea este definitivă.

În fapt, în noaptea de 15/16.02.2016, un cetatean, ajutat de alte 4 persoane, a sustras circa 8 tone de sare bulgări din Salina Târgu Ocna.

Furtul a fost comis după ce, în prealabil, persoana respectiva a inmanat suma de 800 lei unui agent pază, care asigura paza bunurilor Salinei Târgu Ocna, suma urmând a fi împărțită cu doi colegi de schimb.

Capul operatiunii a fost prins în flagrant la părăsirea perimetrului Salinei Târgu Ocna de către lucrători de poliție din cadrul Poliției Stațiunii Târgu Ocna.

În baza ordonanțelor de delegare ale procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție — Serviciului Județean Anticorupție Bacău au efectuat în cauză mai multe activități procedurale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ