Asociatia pentru Dezvoltare Activa (A.D.A.) Bacau organizeaza in perioada 9-13 septembrie 2015 a doua editie a Festivalului Educational „Zilele Parcului Gheraiesti”.

Lansarea oficiala a festivalului va avea loc miercuri, 9 septembrie, de la ora 14.00, cu consultari pe marginea problemelor Parcului Gheraiesti, urmate de metoda de educatie nonformala intitulata „open space” pe marginea aceluiasi subiect, activitati ce se vor derula la Universitatea „George Bacovia”.

Activitatile educationale, sportive, culturale si sesiunile de dezbateri vor avea loc in Parcul Gheraiesti timp de patru zile (10-12 septembrie), publicul putând participa la piese de teatru, concerte, jocuri, ateliere hand made, cross-uri de alergat si pe biciclete si multe alte surprize.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ