Organizatia Patronala din Turismul Balnear din România (OPTRB) a lansat si pentru perioda 15 septembrie – 15 decembrie cele patru programe pentru tratament sau relaxare in statiunile balneare. Acestea sunt „O saptamâna de refacere”, “Decada balneara”, „Hai la bai!” si „Wellness balnear”, care cuprind pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de 2 si 3 stele, chiar si de 4 stele. Cei interesati de un sejur mai lung, pot multiplica numarul pachetelor, dupa dorinta sau necesitate. Tarifele prezentate sunt tarife de vânzare si includ si comisionul pentru agentiile de turism care vând aceste pachete.

In valorificarea programului, OPTBR colaboreaza cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism si cu alte asociatii din turism, pentru o mai buna cunoastere si valorificare a ofertelor si a potentialului balnear.

In pachetul de servicii este cuprinsa si o consultatie medicala, chiar la sosire (sunt necesare recomandarea medicala si cardul de sanatate si, unde este cazul, copie dupa talonul de pensie).
In programul „O saptamâna de refacere”, varianta cu mic dejun inseamna 6 nopti cazare, 2 proceduri/zi; tarif/persoana/loc in camera dubla la hotel de 2 stele la 330 lei/pers./loc, iar la hotel trei stele 360 lei/pers./loc. In varianta cu demipensiune sunt aceleasi servicii, cu demipensiune pe durata sejurului, dar pentru hotel 2 stele se percep 470 lei/pers./loc, iar pentru hotel 3 stele 540 lei/pers./loc.

PUBLICITATE

In programul „Decada balneara”, cu servicii de 10 zile sejur, 9 nopti cazare; pensiune completa; minim 7 zile tratament, 2 proceduri/zi, la hotel 2 stele se percep 710 lei/pers./loc, iar pentru hotel 3 stele 830 lei/pers./loc.

In programul „Hai la bai!” sun servicii de 6 zile (5 nopti cazare cu pensiune completa), 2 proceduri/zi, 5 zile tratament. Pentru hotel 2 stele se percep 625 lei/pers.loc, iar pentru hotel 3 stele 750ei/pers./loc.

In programul „Wellness balnear” sunt servicii incluse de 3 nopti de cazare, 2 zile demi-pensiune, 1 masa festiva, acces la piscine/sauna/sala de sport, 2 proceduri tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere faciala/cosmetica; serviciile sunt orientative). Pentru hotel 3 stele se percep 625 lei/pers/loc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ