– o batrâna de 95 de ani a suferit un atac de panica si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale

A fost panica mare in aceasta dimineata la un azil de batrâni din localitatea Saucesti. Un incendiu, ce se pare ca a pornit din camera centralei termice, s-a extins si catre acoperisul cladirii. O vecina a obervat focul inainte de ora 6.00 dimineata si a sunat disperata la 112 ca sa vina pompierii.

Pâna la sosirea echipajelor, oamenii au scos afara toate batrânele care erau ingrijite acolo si le-au dus in casa unei vecine pentru a le adaposti. Peste 20 de militari de la Detasamentul Bacau s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma, o autospeciala pentru victime multiple si o ambulanta Smurd de tip B, iar pentru coordonare a ajuns acolo si grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau.

PUBLICITATE

„La sosirea la fata locului s-a constatat ca incendiul se manifesta in camera centralei si s-a propagat pe cosul de fum catre acoperisul azilului. In urma incendiului au ars aproximativ 80 de mp de asteriala de lemn de la acoperisul constructiei si s-au deteriorat tabla si elementele din rigips dar si bunuri din interiorul mansardei.

Pe timpul actiunii de interventie, 14 persoane in vârsta au fost evacuate si duse intr-un loc calduros, doar o singura persoana de 95 de ani a suferit un atac de panica si a fost transportata cu ambulanta Smurd la Unitatea de Primiri Urgente”, a declarat capitan Andrei Grecu, ofter de relatii publice la ISU Bacau.

Incendiul a fost lichidat dupa o ora, insa pompierii au ramas la fata locului si fac cercetari pentru a stabili cauza acestuia.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ