– pompierii cred ca focul a pornit de la un cos de fum deteriorat

Miercuri seara s-a iscat un incendiu la o locuinta de pe strada Casa de Apa, din orasul Buhusi, unde locuia o familie cu mai multi copii. Focul a cuprins cu repeziciune acoperisul, iar pompierii de la Detasamentul Bacau au fost solicitati sa intervina.

Cu sprijinul pompierilor voluntari din oras, militarii au reusit sa stinga incendiul dupa circa o ora, insa flacarile au distrus acoperisul pe o suprafata de 80 de mp si au fost degradate bunuri din interior.

PUBLICITATE

In aceasta casa locuiau in total 13 persoane, dintre care patru adulti si noua copii, acestia din urma cu vârste cuprinse intre 1 si 17 ani, si din fericire cu totii au reusit sa iasa la timp, nefiind inregistrate victime.

Imediat dupa incendiu, in sprijinul lor a sarit preotul paroh care i-a ajutat sa se cazeze provizoriu in Sala Polivalenta din oras, iar Parohia Ortodoxa “Sf. Gheorghe” din Orbic le-a oferit paturi, imbracaminte, ceai cald si alimente. Totodata se va face apel si la bunatatea celorlalti enoriasi pentru ca familia sa fie ajutata si sa depaseasca aceasta perioada dificila.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ