Evenimentul a fost sesizat marti dimineata, in jurul orei 6.30. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau au fost alertati ca la o fabrica de confectii din zona de Nord a municipiului Bacau s-a iscat un incendiu.

Când au ajuns militarii la fata locului, depozitul fabricii, cu o suprafata de circa 200 de mp, era cuprins de un fum gros si ardeau mocnit mai multe materiale textile si accesorii pentru confectionarea articolelor de imbracaminte.

Acestia au intervenit imediat pentru stingere si impiedicarea extinderii la alte incaperi. „Incendiul a fost lichidat in jurul orei 7.40 si nu au fost persoane ranite ori alte probleme.

PUBLICITATE

Cauza probabila, dupa primele verificari, s-a stabilit ca a fost efectul termic produs de un cablu defect sau neizolat corespunzator”, a declarat lt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la ISUJ Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ