Luni, 13 aprilie 2015, la ora 21.32, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în municipiul Oneşti, strada Poştei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în apartamentul unei femei, în vârstă de 71 de ani. La sosirea gărzii de intervenţie scara blocului şi apartamentul erau inundate cu fum.

Incendiul a fost lichidat la ora 22.18.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii închise, au ars o masă şi mobilier lemn şi s-au degradat zugrăveala, instalaţia electrică şi carcasa din plastic a centralei termice.

PUBLICITATE

La locul producerii incendiului s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, fără a fi necesară intervenţia acestuia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ