Luni, 06 aprilie 2015, la ora 07.22, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în comuna Nicolae Bălcescu, sat Galbeni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, la o anexă, incendiu care s-a propagat şi la acoperişul locuinţei unui vecin, în vârstă de56 de ani. Anexa afectată de incendiu, cu destinaţia magazie, este din lemn, iar casa este din paiantă şi are acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă.

Incendiul a fost lichidat la ora 08.00, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Nicolae Bălcescu. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii închise, au ars aproximativ 10 mp magazie şi circa 2 mp acoperiş casă de locuit.

La locul producerii incendiului s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, fără a fi necesară intervenţia acestuia.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ