Joi dimineata, in jurul orei 5.00, un incendiu de amploare s-a iscat la o cladire de tip parter cu mansarda, din orasul Comanesti.

La demisol functiona un bar, la parter o sala de conferinte, iar la mansarda, care era construita din lemn, proprietarul avea amenajate trei camere, un birou si o baie.

Pompierii de la Garda Comanesti au fost alertati imediat iar in sprijinul lor au sarit si cei de la Detasamentul de Pompieri Moinesti, in total fiind mobilizate cinci autospeciale cu apa si spuma, dar au intervenit si pompieri de la Serviciul Privat al OMV.

PUBLICITATE

aaa

Incendiul a fost lichidat dupa aproape trei ore. “In urma incendiului au ars mansarda si acoperisul cladirii pe o suprafata de 400 mp, materiale combustibile de la parter si demisol si au fost distruse bunuri casnice, electronice si de mobilier”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Dupa primele verificari, militarii au stabilit ca si cauza probabila un cablu electric neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.

FOTO: Constantin Chirila, Dragos Bobo

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ