Marti seara, in jurul orei 20.00, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului (ISUJ) Bacau au fost anuntati ca depozitul de furaje, amplasat in curtea unui localnic de 44 de ani, din comuna Ardeoani, a luat foc.

Având in vedere ca sub copertina erau circa 60 de tone de fân, la fata locului au plecat trei autospeciale de interventie. Ajutati de cinci pompieri voluntari si cinci localnici, militarii au inceput lupta cu flacarile si abia a doua zi dimineata, in jurul orei 6.30, au reusit sa lichideze incendiul. Masinile au facut naveta de mai multe ori intre locul de actiune si sursa de apa, dar cu toate astea tot depozitul s-a facut scrum.

„Interventia a fost una dificila, având in vedere ca sursa de apa era la o distanta de un kilometru si jumatate, iar autospecialele din dotare au facut mai multe curse pentru alimentare.”
cpt. Andrei Grecu, ofiter relatii publice ISUJ Bacau

Dupa primele verificari s-a stabilit ca si cauza probabila focul deschis in spatii deschise, dar nu se stie cum de s-a aprins fânul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ