Duminica seara, pompierii de la Detasamentul Bacau au fost anuntati ca un tânar, in vârsta de 22 de ani, din municipiul Bacau, s-a inecat in canalul de fuga al râului Bistrita, in zona podului de la Serbanesti.

Militarii l-au cautat cu ajutorul unei barci pneumatice si o cange pâna la lasarea intunericului, iar luni dimineata au reluat misiunea de cautare. Pe mal, s-au gasit hainele victimei si incaltamintea si potrivit martorilor si acesta ar fi intrat in apa ca sa se scalde.

Este a doua victima in 48 de ore

Acesta este al doilea tânar, din judetul Bacau, inghitit de ape in doar doua zile. Primul caz s-a inregistrat sâmbata seara, la Holt, unde un barbat de 32 de ani, din comuna Buhoci s-a inecat in Siret. Dupa doua zile de cautari, militarii i-au gasit trupul neinsufletit, care a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii. Amândoi au ignorat pericolul si au intrat sa se racoreasca in ape interzise.

„Noi recomandam populatiei sa aleaga doar spatiile special amenajate pentru scaldat. Pe cursurile de apa sunt multe pericole. Sunt curenti puternici, gropi pe fundul albiei si pot aparea astfel de tragedii”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ