Duminica, in jurul orei 13.00, peste 20 de persoane s-au intâlnit in Piata Tricolorului, din Bacau, pentru a porni impreuna spre locul tragediei, tot intr-un mars al tacerii.

Este al doilea eveniment de acest gen organizat in ultima saptamâna, iar scopul a fost acelasi: de a trage un semnal de alarma autoritatilor, pentru a lua masuri ca astfel de nenorociri sa nu se mai intâmple.

Au participat la actiune prieteni, cunoscuti, dar si oameni care nu o stiau pe Andreea, tânara de 36 de ani, dar au aflat de sfârsitul ei brutal si au vrut sa vina si sa aprinda o lumânare. Alaturi de toti acestia a fost si sotul victimei, ramas acum sa-si duca singur fetita in prima zi de scoala.

PUBLICITATE

„Incercam sa atragem atentia celor mai de sus sa faca ceva cu legislatia rutiera. In fiecare zi ne mor frati, copii, parinti. Se varsa sânge nevinovat pe strazi si trebuie sa incerce sa faca ceva. Actiuni ale politiei, schimbarea legislatiei, pentru ca nu mai avem siguranta pe strada. Si eu sunt sofer, conduc zi de zi si nu stiu daca ma mai intorc sau daca sotia se mai intoarce de la cumparaturi”, spunea Aurelian Diaconu, tânarul care a ajuns primul lânga victima si a incercat sa o salveze.

Accidentul l-a marcat si si-ar dori ca lucrurile sa se schimbe. De aceea, pe 16 octombrie, la 40 de zile de la moartea tinerei, ei vor sa organizeze un eveniment la care sa participe mult mai multe persoane.

Reamintim ca tânara de 36 de ani se deplasa cu fetita de mâna când a fost spulberata de pe trotuar de un autoturism scapat de sub control, pe Calea Marasesti, in dreptul Policlinicii de Copii. La volan era un sofer de 59 de ani cu o alcoolemie de 1,70 gr/mie in sânge, individul fiind arestat preventiv pentru ucidere din culpa. Fetita victimei a scapat fara nicio leziune, insa totul s-a petrecut sub ochii ei si cu greu va putea trece peste aceasta trauma.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Ar trebui ca soferii prinsi sub influenta bauturilor alcoolice sa nu mai aiba niciodata dreptul de a primi carnet de conducere.Mare pacat de vietile spulberate de acesti ticalosi. ,Si nu sunt putine vieti curmate. Doamne ajuta ca cei care ne conduc si fac legi, sa se trezeasca pt ca pot fi si copiii lor, sotiile lor, surorile lor ,fratii lor ucisi de indiferenta lor.

  2. DUMNEZEU sa o ierte.iar in privința lui sași ispășească pedeapsa in pușcărie câți ani avea femeia decedata.indiferent ca se va face ceva la lege vreo modificare care este fara cap pe umeri se urca la volan in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ