Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau au revenit ieri pe râul Bistrita. De aceasta data pentru a cauta trupul unui barbat care s-a inecat in aval de barajul 2, in zona Milcov.

Se pare ca acesta facea parte din mediul boschetarilor si a venit alaturi de alti doi barbati pentru a se scalda. Doar el a intrat in apa, iar la un moment dat, unul dintre pescarii aflati in apropiere si-a dat seama ca se ineaca.

„Eu dadeam la peste iar ei au venit toti trei. Acesta a intrat in apa si deodata am auzit cum inghite apa. M-am dus repede si i-am intins undita sa se apuce de ea. A incercat sa ajunga, dar nu a mai reusit si s-a dus la fund. Nu striga dupa ajutor, abia putea sa mai dea din mâini. Am sunat imediat la 112, iar atunci cei care-l insoteau au fugit”, povesteste Bogdan Lelea, martor.

PUBLICITATE

La fata locului au ajuns imediat echipaje de la pompieri, de la Ambulanta si de la Politie. „Am fost sesizati ca un barbat s-a inecat in aceasta zona. Se intervine cu barca pneumatica pentru cautarea victimei”, a declarat lt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau.

Politistii au deschis o ancheta pentru identificarea persoanei si stabilirea imprejurarilor exacte in care acesta a decedat. Barbatul avea in jur de 35 de ani, spun martorii. In ultimele doua saptamâni, pompierii au scos din Bistrita trei cadavre. In doua situatii a fost vorba de sinucidere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ