13 aprilie 2024
Top StoryInca un accident in intersectia Banca Nationala - Neagoe Voda

Inca un accident in intersectia Banca Nationala – Neagoe Voda

La cateva zile dupa ce au fost avariate noua autoturisme in intersectia dintre strazile Banca Nationala si Neagoe Voda, din Bacau, un alt accident s-a petrecut, azi-noapte, in acelasi loc.

Evenimentul rutier s-a petrecut in jurul orei 2.00.

Constantin S. (51 de ani) se afla la volanul unui autoturism taxi si, spun politistii, nu a oprit la indicatorul „Stop” de la intersectia cu strada Banca Nationala, intrând in coliziune cu un VW Passat, condus regulamentar de la tânar de 18 ani.“Din cate am inteles autoturismul VW Passat circula regulamentar dinspre Piata Nord spre Centru. In prima intersectie, de la aprozar, taximetristul care circula cu viteza, nu a acordat prioritate autoturismului VW. Passatul a fost intors si aruncat in strada iar la locul accidentului au aparut Politia, Ambulanta si Descarcerarea” – ne-a scris un cititor la rubrica speciala de pe site.

In urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate iar taximetristul s-a ales cu leziuni grave, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Acesta este al doilea accident petrecut in ultimele zile in intersectia strazilor Banca Nationala cu Neagoe Voda. In noaptea de 30 spre 31 decembrie 2013, un tânar, aflat la volanul unui bolid, nu a acordat prioritate unui alt conducator auto si a reusit sa provoace un accident in urma caruia noua autoturisme au fost avariate, un copac a fost rupt iar patru persoane au ajuns la spital cu leziuni.

FOTO: Emanuel Stratulat

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri