Băcăuanii au ieşit în număr mare şi în seara zilei de joi, 2 februarie, ca să-şi strige supărarea. Ei s-au adunat la început în piaţeta din faţa Palatului Administrativ unde scandau împotriva celor aflaţi la guvernare şi a ordonanţei prin care se modifică prevederi din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală.

Printre scandări de genul “Ieşiţi din casă/Dacă vă pasă!”, “Vrem o Românie curată, nu de hoţi manipulată!” sau “DNA/Să vină să vă ia!”, o notă aparte o reprezentau trei protestatari care afişau pancarte pe care se puteau citi versuri din poeziile “Scrisoarea III” de Mihai Eminescu şi “Noi vrem pământ!” de George Coşbuc. La un moment dat, ca la o comandă, cei prezenţi în piaţetă s-au pus în mişcare spre clădirea Primăriei.

PUBLICITATE

Protestul s-a transformat într-un marş al indignării ce s-a derulat pe străzile din centrul municipiului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ