Pasionata de fotografie, Teodora Maftei (36 de ani), originara din Bacau, fotojurnalist la Pro TV, se afla in seara de 30 octombrie la concertul trupei Goodbye to Gravity din „Colectiv”.

Era chiar in fata scenei pentru a surprinde cele mai bune cadre cu artistii iar incendiul a surprins-o acolo, fara sa aiba vreo sansa sa iasa la timp din capcana de foc. S-a ales cu arsuri severe si dupa ce a stat câteva zile internata intr-un spital din Bucuresti a fost transferata la o clinica de arsi din Israel.

De acolo a venit luni dimineata si tragica veste ca Teo, asa cum ii spuneau colegii si prietenii, a incetat din viata. A fost singura lupta pierduta pentru ea si a dus câteva. Teodora a avut mai multe probleme medicale grave si a trecut prin sapte interventii chirurgicale, printre care trei pe creier. De fiecare data a revenit mai vesela si mai motivata.

PUBLICITATE

Chiar inainte de tragedia Colectiv isi pregatea o expozitie cu fotografii din Londra, eveniment care in ciuda celor intâmplate s-a tinut.

A fost o expozitie cu vânzare, iar banii adunati urmau sa fie folositi pentru ca ea sa se faca bine. Din pacate eforturile facute de medicii straini ca sa-i salveze viata au fost in zadar.

Pagina ei de socializare s-a umplut de mesaje din partea zecilor de prieteni care au sperat ca se va face bine si s-au rugat pentru ea. „Nu mi-a fost dat sa vad om mai optimist si chip mai zâmbitor ca al tau, Teodora Maftei! Odihneste-te in pace, om frumos!”, a postat o prietena.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Doamne,Dumnezeule Mare ….

    Inca un suflet plecat in lumea de ,,dincolo” ,prea devreme,mult prea devreme …sau poate nu…poate, asa a fost sa fie !

    Suflet drag,Lumina sa te insoteasca in vesnicie !

    • pey ..pentru o pers care se vrea a deveni in scurt timp agent de vazrani ar treb sa redactez tare binisor aceasta cerere evident nu o sa fie asa .trecand peste ajung repede la subiectul care ma intereseaza: cum ziceam mai sus in scurt timp voi iesi p teren ca agent d vazrani ptr o firma romano-americana, document conversio servive. problema mea cea mai mare este ca nu am nici un fel d pregatire profesionala ptr acest lucru, doar miile d cursuri citite p net. sincer teoria sa zic ca am inteles’o dar imi e f frica ca voi claca..si din cauza tracului ma voi bloca crezi ca as putea sa primesc d la tine cateva sfaturi in legatura cu arta vazranilor ?multumesc anticipat si scuze pentru incoerenta!!!

  2. dumnezeu sa te odihneasca in pace respect pentru puritatea sufleteasca ai fost o impatimita o artei fotografice ne mandrim cu tine ! condoleante familiei indurerate !

LĂSAȚI UN MESAJ