Marian Iancu, unul dintre inculpatii in dosar (Foto: Petru Done)

Inculpatii Ovidiu Tender, Marin Badea, Toader Gaurean si Marian Iancu, judecati la Tribunalul Bucuresti in dosarul „Rafo – Carom” au solicitat instantei noi amânari, pe dIferite motive.

Ovidiu Tender este internat intr-un spital din Viena, dupa un preinfarct, lui Marin Badea nu i s-au prezentat avocatii, iar Toader Gaureanu si Marian Iancu au cerut sa faca declaratii numai in prezenta lui Tender. Noul termen de judecata a fost fixat pentru 28 octombrie.

Rechizitoriul intocmit de parchetul de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie in acest dosar, in anul 2006, arata ca inculpatii Ovidiu Tender si Marian Iancu si invinuitii Cicilia Dumitrescu, Marin Badea, Marius Cojocaru, Toader Gaureanu, Basaran Kadri Mazhar, Bogdan Salajan, Ioana Gabriela Pop si Pongracz Mirela Claudia sunt acuzati de „abuz in serviciu contra intereselor persoanei, inselaciune, spalare de bani si initierea si constituirea unui grup de crima organizata”.

PUBLICITATE

In urma acestor acte, societatea Carom Onesti a suferit un prejudiciu de aproape 1.435 de miliarde de lei in perioada 2002 – 2004.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ