Consiliul Local Bacau a fost convocat, in sedinta extraordinara, pe 14 august, pentru a aproba suplimentarea bugetului Festivalului Theaterstock cu inca 300.000 de lei.

Initial, bugetul negociat al evenimentului a fost de 1,5 milioane de lei, insa, cu câteva zile inainte de inceperea festivalului, a fost propusa suplimentarea bugetului cu 300.000 de lei.

In mod ciudat, amendamentul pentru suplimentarea bugetului a fost adoptat, dar din cauza unui vot lipsa, hotarârea pentru bugetul festivalului a fost respinsa.

PUBLICITATE

Consiliul s-a intrunit in sedinta extraordinara câteva zile mai târziu, fiind adusi si consilieri din concediu pentru a vota bugetul festivalului.

De data aceasta s-au votat numai 1,5 milioane, dar vineri se va vota si diferenta de 300.000 de lei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. fire-ar mama dracului acu v-a gasit pasiunea de cultura si teatru cand vin astia din italia?!
    s-a bulversat traficu intr-un hal de nedescris! v-as recomanda sa vedeti haosul creeat de aceasta mare parodie cu inchiderea centrului!sigur stavarake e rupt de realitate!

  2. ce are festivalul de teatru cu venirea “italienilor”? vrei sa ii jignesti sa sa spui ca ei sunt doar ascultatori de manele? daca era un orasel si se bloca centrul , puteam admite ca era o problema, dar aici ai o gramada de rute alternative. drept, unele sunt in santier, dar atunci behaie spre tembelii care se ocupa de asta, nu spre organizatorii spectacolului care…in sfarsit…a pus bacaul pe harta buna a tarii. nu te-ai saturat sa se vorbeasca de orasul asta doar cand este de un viol , de o hotie???!? eu topai de bucurie ca le-am luat fata iesenilor anul asta. pot sa il aduca pe obama la sf.parascheva, ca tot nu se compara cu ce se face acum in bacau…

  3. sa inteleg ca d-ta esti un sustinator al lui stavarake?si nu ii jignesc pe italieni dar avand in vedere ca traficul este mult mai intens luna asta se putea gasi un alt loc pentru festivalul asta, n-am nimic ca se organizeaza dar numai asta mai lipsea. da,sunt o gramada de rute alternative dar la fel de aglomerate,nu exagerez…
    pe dracu le-a luat fata,tot ce incearca acest disperat sa spele mintile bacauanilor este egal cu 0 barat. PUNCT!Iasiul e cu mult peste bacau, orice s-ar spune,la fel si Piatra Neamt

  4. nea alex, nici pe departe…Piatra Neamt da clasa pana chiar si Onestiul daca vrei sa stii unei astfel de imitatii de oras evident cu o imitatie de primar ce a ramas cu sechele ceausiste,uita-te pe pagina lui de facebook.imi pare rau dar asta e realitatea…

LĂSAȚI UN MESAJ