23 iulie 2024
ActualitateÎn municipiul Onești se sistează furnizarea apei pe timpul nopții!

În municipiul Onești se sistează furnizarea apei pe timpul nopții!

Alimentarea cu apă a fost reluată în municipiul Onești în urma avariei survenite în data de 06 iulie 2024, pe conducta de transport de la Valea Uzului. Cu toate acestea, din cauza creșterii semnificative a consumului, nu se reușește refacerea rezervei  necesare la Complexul de înmagazinare și pompare Cuciur, pentru a asigura apă la parametrii
optimi către toți consumatorii, pe parcursul întregii zile.

Prin urmare, până la realizarea stocului optim din rezervoare, în municipiul Onești se va sista furnizarea apei pe parcursul nopții, în intervalul orar 23.00 – 06.00.

Recomandăm populației să utilizeze rațional apa potabilă, limitându-se la scopurile menajere prevăzute în contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă. Folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer, precum irigarea culturilor, umplerea piscinelor, etc., duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare, ceea ce poate cauza dificultăți în asigurarea apei pentru toți consumatorii.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că echipele noastre vor face tot posibilul pentru a remedia situația cât mai curând posibil.

Mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Biroul de Comunicare RAJA SA

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri