În anul 2014, în judetul Bacau, conform datelor analizate de Directia Judeteana de Statistica (DJS), cei mai multi copii s-au nascut în luna iulie (596 nascuti-vii, adica 9,9% din total), iar cei mai putini în luna decembrie (387 nascuti-vii, 6,5% din total).

„Distributia nascutilor-vii dupa medii, au precizat statisticienii, evidentiaza ca în lunile iunie si septembrie exista un decalaj mare între cele doua medii, ruralul devansând urbanul cu 140, respectiv 132 nascuti-vii”.

Cei mai multi nascuti-vii în anul 2014 din judetul nostru, aveau mama cu vârsta cuprinsa între 25-29 ani, iar tatal cu vârsta cuprinsa între 30-34 ani. 44 de nascuti-vii au avut mame cu vârsta mai mica de 15 ani, iar 7 nascuti-vii au avut mame cu vârsta cuprinsa între 45-49 ani.

PUBLICITATE

Daca nicio femeie cu vârsta de 50 ani si peste nu a dat nastere niciunui nascut-viu, 44 de nascuti-vii au tatal cu vârsta mai mare de 50 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ