"Impactul a fost atat de violent incat masina a rupt stalpul"/ foto: Ramona Ionescu

In noaptea de vineri spre sambata, un autoturism marca Mercedes s-a izbit violent de un stalp de iluminat public aflat la intersectia strazii Garii cu strada Spiru Haret.

Evenimentul s-a petrecut in vecinatatea sediului Politiei Municipiului Bacau, iar impactul violent s-a produs in jurul orei 3 dimineata.

Se pare ca soferul circula cu viteza excesiva pentru ca doar asa se explica impactul violent care a pus stalpul de beton la pamant.

Sambata dimineata, un echipaj al E.ON era la locul accidentului pentru a degaja trotuarul de stalpul rupt.

“Nu a fost afectata alimentarea cu energie e populatiei pentru ca este vorba despre un stalp de iluminat stradal. Pe durata interventiei a fost intrerupta energia pe sector pentru a putea interveni in conditii de siguranta”, declara unul din angajatii E.ON.

Politistii au deschis un dosar penal pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul, daca a fost vorba doar de viteza si neatentie in conducere sau daca soferul consumase alcool.

Ancheta este in desfasurare. Odata ridicat stalpul de cei de la E.ON, masina a fost urcata pe o rampa de o firma de tractari auto.

[wonderplugin_gallery id=”58″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ