O tânara de 29 de ani, din Iasi, care se deplasa cu masina din localitatea Itesti catre drumul european, la trecerea peste nivel cu calea ferata, din statia CFR Itesti, a ramas blocata pe primul fir de circulatie.

Motorul autoturismului s-a oprit si n-a vrut sa mai porneasca. Pentru ca venea trenul, femeia si-a luat copilul si a abandonat autovehiculul pe calea ferata.

Masina a fost lovita de locomotiva si distrusa aproape in totalitate, insa nu s-au inregistrat pagube si la garnitura de tren, care si-a continuat drumul fara intârziere.

PUBLICITATE

Intâmplarea s-ar fi putut transforma intr-o adevarata tragedie, daca soferita n-ar fi coborât la timp de la volan.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

  • voi astia deștepții…….din cate se vede tot barbatii fac accidente in care mor oameni….da voi repede judecati femeile……va credeti mai inteligenti, dar sunteti mult prea departe de a fii……poate maisina avea alte probleme….sunt multr probleme pe care poate sa le aiba o masina ca sa nu mai porneasca…….intelegeti deștepților

   • Pana sa spui de altii ca sunt “destepti” pentru ca acuza si asa mai departe, uita-te putin cum scrii 😉 “fii” ?

    Prostia e adusa la rang de arta in R(r)omania 🙂

 1. De obicei nu comentez la ceea ce,citesc.Imi fac o parere,invat ceea ce e de invatat si…cam atat.Dar in cazul de fata, domnule Costea si domnule Carcalete, “TOT RESPECRU MEU”.Pentru dumneavoastra,femeia e o fiinta de cea mai joasa speta,ceva ce ar trebui eliminat.La ce ne trebuie,daca tot nu a fost capabila sa treaca masina de calea ferata?Ce folos ca s-a salvat pe ea si copilul?
  Rusine sa va fie.Cu siguranta si pe dumneavoastra, tot o femeie v-a adus pe lume si v-a ingrijit.

 2. Toti sunteti destepti ,…ca de ,sunteti barbati ,dar se poate intampla oricui ..nu vi s-a intamplat niciodata sa vi se opreasca motorul ? Daca nu ,atunci va doresc sa vi se intample sa vedeti cum este ,.

 3. Fraților, în situații de genul asta puneți maneta schimbătorului de viteze în treapta a doua sau a treia ori marsalier, eliberează ambreiajul, dai contact și fugi de acolo cu mașina, succes

 4. Eram in tren …Passatul a fact ca o cutie de bere….da …a uitat ca nu se schimba pe calea ferata viteza ….avea 100 la ora la impact….masina era inchiriata asa ca …..a intarziat 30 minute

 5. Domnule “x” pe de dumneavoastră cine va adus pe lume? ? Barza? Si dumneavoastră domnule Costea va doresc acelasi lucru, sa aveți o defectiune la mașină si ghinionul sa se oprească exact pe calea ferată și, sa vedem ce puteți face in 50 de secunde de când se aprind luminile si pana la sosirea trenului. Succes

LĂSAȚI UN MESAJ