Poliţiştii au depistat în urma investigaţiilor efectuate doi tineri de 19 şi 23 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 4 iulie a.c., în jurul orei 22.30, cei doi în timp ce se aflau pe raza comunei Iveşti, judeţul Vaslui, ar fi pătruns fără drept în autoturismul unui tânăr de 22 de ani, din comună, care staţiona cu autoturismul pe marginea părţii carosabile şi prin ameninţare l-ar fi obligat pe acesta să îi transporte în comuna Podu Turcului.

De asemenea, din cercetări a mai rezultat că la intrare în comuna Podu Turcului tânărul de 19 ani, prin ameininţare l-a determinat pe proprietarul autoturismului să coboare de la volan şi ocupe bancheta din spate, autoturismul fiind condus spre comuna Răchitoasa, de către bănuitul de 19 ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe traseul spre comuna Răchitoasa persoana vătămată a sărit din autoturism şi a anunţat poliţiştii despre evenimetul în care a fost implicat.

Cei doi bănuiţi de 19 şi 23 de ani, din comuna Răchitoasa, respectiv comuna Iveşti, judeţul Vaslui, au fost depistaţi şi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Podu Turcului a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi conducere fără permis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ