La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 02:15, o patrulă mixtă formată din polițist și jandarm, aflată în Staţia CFR Bacău, a fost sesizată de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că în timp ce se afla în trenul IR 1654 Vatra Dornei-Bucureşti N, i-a fost sustras un telefon mobil, în valoare de 300 de lei.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că în vagonul trenului respectiv s-a aflat la un moment dat o persoană de sex masculin, care a coborît în grabă în Gara Bacău, îndreptându-se spre Cartierul CFR.

În scurt timp a fost identificată persoana în cauză, un bărbat de 36 de ani, din comuna Coțofănești, care a recunoscut comiterea faptei.

Telefonul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ