Barbatul de 60 de ani a fost gasit in coma pe marginea drumului / foto: Geta Panaite

– omul a fost lovit fara mila cu o bâta si abandonat pe marginea drumului – a fost transportat la spital, dar a murit dupa câteva ore – suspectul de crima a fost retinut

Tragedie in satul Floresti, din comuna Huruiesti. Un barbat, in vârsta de 60 de ani, a murit duminica dupa ce a fost batut crunt de un vecin. S-ar fi intâmplat chiar pe drumul public, insa nimeni nu a vazut nimic.

A fost gasit de un satean aruncat in buruienile de pe marginea ulitei, peste drum de casa lui. Era plin de sânge si cu multiple lovituri la cap si pe corp. Impreuna cu un alt vecin l-a dus in curte si a anuntat politia. In localitate a ajuns un echipaj de ambulanta care a preluat victima si a dus-o la spital, insa dupa câteva ore a decedat.

PUBLICITATE

Barbatul de 60 de ani locuia singur la marginea satului si potrivit rudelor sale, conflictul dintre el si suspectul de 37 de ani si familia acestuia era unul vechi. In urma cu mai multi ani, baiatul vitreg s-a indragostit de sora celui acuzat acum de omor, iar victima si sotia lui s-ar fi impotrivit relatiei si de aici ar fi pornit toata dusmania. In cele din urma, mama baiatului l-a parasit si a plecat in strainatate, iar el a ramas singur acasa.

Era suparat mai tot timpul si de mai multe ori s-a plâns la politie ca vecinul ii face probleme. „Fratii lui stau departe si n-a avut cine sa-l ajute. Traia greu si il auzeam mereu cum ofta prin curte”, povestea Paraschiva Croitoru, o vecina. „A intrat peste el in curte, l-a batut apoi l-a târât in drum, l-a batut si acolo si l-a aruncat in buruieni. De acolo l-au luat doi vecini si l-au dus iar in ograda. Tot timpul ii facea probleme.

Avea un câine la intrare si pe ala i l-a omorât. Si pe mine m-a amenintat”, spunea si Vasile Toderascu, fratele victimei. Vecinii ar fi auzit inainte cum agresorul arunca cu pietre in gardul lui, dar nu s-au gândit nicio clipa ce nenorocire avea sa urmeze. Cazul a ajuns in atentia procurorilor de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau care fac cercetari pentru infractiunea de omor. Tânarul de 37 de ani a fost retinut si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ