Gheorghe Huluta, consilier local din partea UNPR apare pe listele depuse de ALDE pentru alegerile din 5 iunie. Acesta a trecut, asadar, in alta formatiune politica. Cu toate acestea, a anuntat, contactat telefonic, ca nu intentioneaza sa isi dea demisia.

„Astept sa-mi fie retras sprijinul politic din partea partidului. Da, la viitoarele alegeri il sustin pe Dragos Stefan”, a declarat Huluta. Potrivit legii, in momentul in care un ales local schimba partidul pe listele caruia a fost ales acesta isi pierde mandatul. Gheorghe Huluta este consilier local din 2012, când a fost ales pe listele Partidului Ecologist.

In octombrie 2014 a trecut, in baza OUG 55 a migratiei alesilor locali, din PER in UNPR. Pierderea mandatului trebuie confirmata printr-o hotarâre a Consiliului Local.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.