Proiectul cultural-duhovnicesc “Bacaul sub binecuvântarea sfintilor” desfasurat la Parohia “Sfintii Apostoli” din Bacau a ajuns la sfârsit. Miercuri, 29 iunie, credinciosii ortodocsi bacauani au venit in numar mare ca sa participe la Sfânta Liturghie de hram a bisericii “Sf. Ap. Petru si Pavel” de lânga Parcul Cancicov.

Alaturi de membrii parohiei si preotii slujitori Constantin Abageru si Romel Zaharia, s-a aflat si ierarhul locului, IPS arhiepiscop Ioachim, abia intors de la Sfântul Sinod desfasurat in insula Creta.

Soborului de preoti bacauani li s-a adaugat si corul de maici de la Manastirea Varatec care au asigurat raspunsurile la strana in timpul liturghiei.

PUBLICITATE

La final, IPS Ioachim a multumit celor prezenti pentru râvna lor spirituala si i-a felicitat pe cei care poarta numele celor doi sfinti praznuiti in aceasta zi sfânta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ