Florile sunt sustrase pentru a fi vândute/Foto: Geta Panaite

Frumoasele lalele din centrul Bacaului le-au atras atentia nu doar trecatorilor simpli ci si hotilor. In aceasta perioada, politistii locali au depistat mai multe persoane cu bratele pline de flori, in total fiind confiscate peste 2.800 de fire de lalele care au fost rupte de acestia.

„Pâna in prezent am avut 7 constatari si 12 persoane depistate care au fost sanctionate cu amenzi in valoare de 1.100 de lei. Sesizarile au venit pe numarul 986 dar au fost situatii si când politistii aflati in teren s-au autosesizat.

Cei prinsi au declarat ca le sustrageau pentru a le valorifica”, ne-a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Cea mai recenta captura a fost facuta intr-una din noptile trecute de un echipaj de la Sectia 2 Politie.

In centrul orasului, la miezul noptii, agentii au observat un individ care „culegea” flori in voie. Când l-au prins politistii avea deja 100 de fire de lalele rupte. Barbatul de 48 de ani, din comuna Odobesti, a fost dus la sediul institutiei unde a aflat ca va fi cercetat penal pentru furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Florile sunt extrem de frumoase si incanta privirilor tuturor trecatorilor. Pacat de acele persoane care recurg la un asemenea gest…drept pedeapsa ar trebui sa le dea sa planteze fiecare cate 100 de flori.

  2. Acum ar trebui sa ne intrebam ce hram poarta burtosii din politia locala ,in afara celui de a-i anunta pe bijnitari de eventualele controale.

LĂSAȚI UN MESAJ