Tânara familie Sova, Bogdan si Alina, va administra Hotelul Dobru in urmatorii cinci ani

– unitatea reintra in circuitul turistic al statiunii Slanic Moldova pe 29 aprilie

Hotelul Dobru, unul dintre cele mai importante obiective ale statiunii Slanic Moldova, reintra, din 29 aprilie, in circuitul turistic, dar sub o noua administrare, a tinerei familii Alina si Bogdan Sova. Hotelul a fost preluat in locatie de gestiune de societatea Teleconstructia Moldova, din Bacau, si va lucra in tandem cu Vila Teleconstructia pe care o are societatea bacauana in statiune. Astfel, turistii cazati la Dobru vor avea acces gratuit la baza de agrement de la Teleconstructia. Aceasta dispune de piscina, de sauna, de teren de tenis, de aparate de gimnastica si de fitness si de jacuzzi. Ambele locatii dispun si de sali de conferinta.

Hotelul Dobru este deja ocupat in proportie de 90%, prin rezervari, iar pachetul de servicii oferit primei serii de turisti a fost dedicat sarbatorii Pastelui 2016. Tarifele practicate de administratori ajung la doar 160 de lei pe camera, in care este inclus si micul dejun si accesul nelimitat la baza de agrement de la Teleconstructia.

Hotelul Dobru este situat pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni, la poalele Vârfului Dobru din Muntii Nemira, intr-o depresiune strabatuta de Pârâul Slanic. Hotelul este fosta vila a PCR, la dispozitia cuplului Ceausescu in cazul deplasarilor in zona pâna la Revolutia din Decembrie 1989, dar locatia a fost renovata si marita ca structura in anul 2007. Constructia impresioneaza prin monumentalitate, fiind amplasata pe o stânca abrupta a muntelui, cu o conformatie „in scari” unica pe Valea Slanicului.

Dispune de 43 de camere (cu baie, televizor, minibar si balcon, de unde se pot admira superbele peisaje din jurul hotelului), dar si de terase restaurant. Oferta de primire a Complexului cuprinde un restaurant de 120 de locuri, bar de zi, sala de conferinta cu 50 de locuri, spatiu verde pentru plimbari si odihna si se afla la doar cinci minute, pe jos, de izvoarele cu apa minerala.
„Hotelul – ne-a spus managerul Vilei Teleconstructia, Mircea Sova – a fost reigienizat, instalatiile electrice, sanitare si termice refacute, iar la bucatarie au fost facute dotari de circa 50.000 de euro (s-au adus cuptoare moderne, mese noi, masini de spalat vase, rastele pentru 100 de portii de mâncare calda si rece, pentru realizarea de evenimente)”.

Hotelul Dobru este o locatie foarte potrivita pentru turistii veniti in vacanta in statiunea Slanic Moldova, dar si pentru cei veniti la tratament, prin contractul incheiat cu Sanatoriul balnear aflat in imediata apropiere, dar si pentru amatorii de schi care vin, iarna, mai ales in week-end. Pârtia de schi se afla la doar un kilometru de hotel.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ