Un tânăr de 21 de ani din comuna Buhoci, a sesizat polițiștii din Bacău, la data de 18 noiembrie a.c., despre faptul că în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun în municipiul Bacău, o persoană necunoscută i-a sustras din buzunar un telefon mobil.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 46 de ani din Bacău.

Din cercetări a rezulatat că la data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, bărbatul de 46 de ani, profitând de neatenţia părții vătămate i-a sustras acestuia din buzunar telefonul mobil.

PUBLICITATE

La data de 27 noiembrie a.c., în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracţiunilor de furt din buzunare genţi şi poşete, în care au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai societăților de transport, bărbatul de 46 de ani a fost identificat într-o stație de autobuz din municipiul Bacău.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ