Magistratii de la Judecatoria Bacau au dispus arestarea preventiva a celor sapte suspecti, cu vârste cuprinse intre 16 si 49 de ani, care au fost retinuti pentru ca ar fi batut cu bestialitate un barbat de 42 de ani, din comuna Horgesti.

Judecatorii au considerat ca acestia nu trebuie sa mai ramâna in libertate si i-au trimis in spatele gratiilor pentru 30 de zile, sub acuzatiile de lipsire de libertate si loviri sau alte violente. Reamintim ca fapta de o cruzime rara s-a petrecut intr-una din serile trecute.

Suspectii petreceau intr-o curte din Horgesti si l-au luat cu forta pe localnicul care trecea pe strada. L-au legat cu un lant de gât, l-au dezbracat de haine si l-au batut cu biciul pâna la lesin. Tortura a durat o ora si jumatate, dupa care l-au aruncat in sant.

PUBLICITATE

Totul pentru ca unul dintre ei il banuia ca ar fi furat un ham. Victima a ajuns la spital cu trupul plin de vânatai si mai multe coaste rupte iar modul in care arata i-a ingrozit pâna si pe anchetatori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ