Magia pare a fi mult mai puternica in aceasta perioada, in preajma sarbatorilor de iarna. Si pentru a ne convinge de acest fapt, tânarul mentalist bacauan Stefan Grudinschi ne invita la un spectacol inedit.

„Ho Ho Magic” va avea loc vineri de la ora 18.30 la Teatrul Bacovia, acolo unde cei prezenti, pe lânga un spectacol de mentalism ce va dura aproximativ un ceas si jumatate, vor primi si un ceai cald.

Stefan Grudinschi este elev in clasa a X-a a Colegiului National „Vasile Alecsandri” si se ocupa de mentalism de aproape cinci ani. A inceput cu magia, dupa care a combinat-o cu psihologia.

PUBLICITATE

Este autodidact si desi mentalismul este momentan un hobby, spera sa faca din asta o cariera. Intrebat de ce ar trebui sa mearga bacauanii la spectacolul lui, Stefan a spus: „In primul rând pentru ca pot veni cu prietenii sau familia la cel mai tare show al iernii din oras.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ