– cearta dintre ei s-a iscat de pe vremea când erau in Italia n s-au revazut dupa zece ani si s-au luat la bataie

Un barbat, in vârsta de 54 de ani, din comuna Helegiu, a murit dupa ce ar fi fost lovit de un vecin de 49 de ani. Cei doi s-au intâlnit la un bar din localitate, iar victima ar fi inceput sa-i reproseze celuilalt ca in urma cu zece ani a ajuns sa fie anchetat de carabinieri, in Italia, din cauza lui.

A stat mai multi ani in inchisoare acolo, iar când a revenit acasa s-au luat la cearta. Au inceput sa se loveasca si au fost despartiti de un vecin, care era si el la bar. Dupa ce si-au impartit mai multi pumni si picioare s-au despartit.

PUBLICITATE

Barbatul de 54 de ani a apucat sa ajunga acasa, le-a spus rudelor ce i s-a intâmplat si a cazut inconstient la pamânt. „Mi-a spus sa aduc lumânarea ca el moare. Avea sânge la cap, l-am intrebat ce a patit si a spus ca a fost batut, dar n-am inteles de cine. L-am dat cu apa, l-am sters, dar a murit”, spunea Maria, mama barbatului decedat.

Desi au sunat imediat la 112, medicii care au ajuns la fata locului n-au mai putut face nimic si l-au declarat mort. Imediat curtea s-a umplut de politisti care au inceput verificarile sub coordonarea unui procuror criminalist. Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de lovituri cauzatoare de moarte insa dupa efectuarea necropsiei incadrarea juridica s-ar putea schimba in omor.

El neaga insa toate acuzatiile si spune ca doar l-a impins, iar barbatul a cazut cu capul de sol. Spusele lui sunt contrazise de rudele si vecinii victimei care au reusit sa vorbeasca cu el inainte de a-si da ultima suflare.

„Mi-a spus ca el l-a batut. Ca l-a calcat in picioare si l-a lovit in stomac. Am sunat la 112, dar degeaba”, spunea si o vecina. Daca va fi gasit vinovat, barbatul de 49 de ani va sta multi ani in spatele gratiilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ