Aproximativ 3.200 de apartamente din municipiul Bacau nu au caldura nici la aceasta data.

Furnizorul de caldura se declara neputiincios in fata firmelor care executa lucrarile de modernizare a retelelor termice. Retelele noi apartin Primariei Bacau si vor intra in administrarea Thermoenergy Group SA abia dupa receptia lucrarilor.

“Inteleg toate supararile oamenilor legate de lipsa agentului termic, insa, cele care trebuie sa se implice mai mult sunt firmele executante. Ei trebuie sa finalizeze lucrarile si abia dupa aceea putem umple noi instalatiile”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau. Se pare ca lucrarile au intârziat nepermis de mult in zonele unde s-au subcontractat proiecte.

“Din câte stim noi se lucreaza peste tot, asfel incât pâna la sfârsitul saptamânii sa putem porni mai multe puncte termice”, spune Antoneac. Dovada ca lucrurile se misca este si faptul ca in cadrul Asociatiei de proprietari nr. 92, presedintele Ion Ceobanu s-a implicat activ in rezolvarea problemelor existente la subsolul blocului nr. 7 si a contractat o firma de specialitate care sa inlocuiasca conductele macinate de rugina.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. CEI CARE APARTIN DE PT 11 NU AU APA CALDA DE PESTE O LUNA, CALDURA – NUMAI TRUPEASCA. DACA CINEVA INTREABA LA THERMOENERGY CAND SE DA APA CALDA I SE RASP CA DEPINDE DE PRIMARIE, LA PRIMARIE SE RASP SA ADRESAM INTREB IN SCRIS CA VOM PRIMI RASP IN 30 DE ZILE. ALTFEL NU SE DISCUTA. DACA NU AVEAU APA CALDA SI CALDURA PRIMARUL SI PREFECTUL TOT ATATA DURAU LUCRARILE SAU E OFERTA SPECIALA NUMAI PT PROSTIMEA CARE VOTEAZA?

  2. Va imaginati ca acest Thermoenergy impreuna cu tevile aferente vor avea viata lunga ? Ar fi bine sa stiti ca normele UE interzic subventiile , iar prin nu-stiu-ce-derogare termenul de la care nu mai pot fi date subventii acestor firme de sifonat bani publici este 1 ianuarie 2017 ! Dupa aceasta data fiecare abonat ar trebui sa se incalzeasca de cati bani are , asa cum fac acum cei care au deja centrale termice de apartament . Interesant este ca am convenit ca , este inacceptabila coruptia si hotia dar nu suntem la fel de hotarati cand vine vorba de beneficiarii actelor de hotie . V-ati intrebat vreodata de unde vin banii de subventii pentru caldura produsa de firma primariei si daca este drept ca unii sa plateasca integral facturile de gaze iar altii nu ? Vi se pare normal ca indolenta si delasarea abonatilor Thermoenergy sa alimenteze conturile firmelor de partid ? Aveti timp sa raspundeti pana la 1 ianuarie 2017 .

LĂSAȚI UN MESAJ