La patru zile dupa duelul de la Bacau dintre CSSM si Poli Iasi, câstigat de gazde cu 41-29, cele doua echipe s-au reîntâlnit într-un meci de verificare. De aceasta data, partida s-a desfasurat la Iasi, având în schimb acelasi deznodamânt. Astfel, elevii lui Bogdan Voica si-au adjudecat si „revansa” de sâmbata, scor 31-20 (19-11).

Pentru handbalistii bacauani acesta a fost ultimul amical sustinut în deplasare în aceasta vara, CSSM-ul urmând sa-si definitiveze pregatirile din intersezon în fata propriilor suporteri, în weekend, când organizeaza Cupa Municipiului Bacau. Turneul programat în perioada 28-30 august prefateaza editia de campionat 2015-2016, care va debuta pe 6 septembrie.

Calendarul noului sezon nu a fost înca elaborat, dar se cunoaste în schimb componenta celor doua serii ale Diviziei A. La sfârsitul saptamânii trecute, echipele înscrise în esalonul secund au fost repartizate în doua grupe, pe criterii geografice. CSSM Bacau face parte din Seria A, fiind colega cu alte doua candidate la promovare, CSU Suceava si HC Dobrogea Sud Constanta. 

PUBLICITATE

– Seria A: CS Politehnica Unistil Iasi, CS HC Buzău 2012, GSI Petrol Moreni, CSM Bucuresti II, CSU Suceava, CSU Târgoviste, HC Dobrogea Sud Constanta, ACS Handbal Teleorman Alexandria, HC Farul Constanta, CS Stiinta Municipal Bacau, LPS Piatra Neamt, ACS Atletico Alexandria, CSM Cimentul Bicaz, CS De la Alpinism la Turism Vicov Bucovina.

– Seria B: CSM Satu Mare, CSM Oradea, CSM Fagaras, HC Arges Pitesti, National Sighisoara, C.N.O.T. Brasov, CS Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, HC Sibiu, Academia Minaur Baia Mare, CH CSU Politehnica Timisoara, ACS Muhlbach Sebes, HCM Sighisoara.

Divizia A 2015-2016 se va desfasura în sistem tur-retur. Câstigatoarele celor doua serii vor promova direct în Liga Nationala, în timp ce echipele clasate pe 2 si 3 vor participa la un turneu de baraj alaturi de ocupantele locurilor 11-12 din primul esalon. 


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ