Cupa Municipiului Bacau la handbal masculin, turneu ajuns la cea de-a X-a editie, va avea în program meciuri atât la nivel de seniori, cât si la diferite grupe de juniori. Partidele se vor desfasura în două locatii, Sala Sporturilor si Sala Orizont, în perioada 28-30 august.

La seniori, turneul se va derula în sistem Final Four, la Sala Sporturilor, si va reuni la start patru echipe de Divizia A. Vineri, 28 august de la ora 13.00 se vor intâlni CSU Suceava si HC Dobrogea Sud Constanta , iar de la ora 15.00, CS Stiinta Municipal Bacau va infrunta pe Poli Unistil Iasi.

Sâmbata, 29 august, de la ora 10.00, vor juca invinsele din ziua precedenta, iar de la ora 12.00 se vor duela pentru câstigarea trofeului echipele care s-au impus in prima zi de turneu. Meciurile juniorilor vor avea loc în Sala Orizont, jocurile urmând a se disputa vineri, sâmbata si duminica.

PUBLICITATE

Juniorii se vor intrece pe patru categorii: juniori I, juniori II, juniori III si minihandbal, competitiile celor mici reunind la start 12 echipe din Bacau, Galati, Iasi, Odorhei, Roman si Chisinau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ