La al doilea amical sustinut în fata propriilor suporteri, divizionara secunda CSSM Bacau a obtinut prima victorie acasa, depasind autoritar o viitoare colega de serie în esalonul al II-lea. Ieri la prânz, la Sala Sporturilor, echipa pregatita de Bogdan Voica s-a impus la scor în jocul de pregatire cu Politehnica Iasi: 41-29 (22-13).

Handbalistii bacauani s-au aflat la conducere pe toata durata partidei si fiecare dintre ei si-a trecut numele pe lista marcatorilor. Cea mai mare diferenta de pe tabela s-a înregistrat în ultimele cinci minute (37-25 in min. 55), ecartul de 12 goluri fiind consemnat si în rezultatul final.

Cele doua echipe se vor reîntâlni, la finalul acestei saptamâni, la Iasi, în ultima deplasare a CSSM-ului programata înainte de startul campionatului. În ultimul weekend din august (28-30), echipa bacauana va organiza Cupa Municipiului Bacau, dupa care se va da startul oficial în Divizia A 2015-2016 (6 septembrie). 

CSSM Bacau: Freiwald, Bobeica, Tamas – Dumitriu (8), Juverdianu (5), Gal (5), Rata (5), Moisa (4), Uruianu (3), Guranescu (3), Câmpan (2), Cotinghiu (2), Ciubotariu (1), Popia (1), Lita (1), Acatrinei (1).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ